- nutriciamed
- 0 Comments
Nutrini Energy (500 ml)
1.5 KCAL/ML
Aliment complet nutritional, hipercaloric, gata de utilizare, pentru regimul dietetic al malabsorbtiei asociate bolilor la copiii cu varsta intre 1-6 ani sau greutatea intre 8-20 kg, ce necesita alimentare pe sonda.
Studii clinice
Peste 20 de ani de studii clinice
Peste 1000 de sugari incluși, diagnosticați cu colici și constipație
Despre produs
- Proteine intacte (cazeină/zer:40/60)
- Fără lactoză și gluten
- Fără fibre
Lista de ingrediente
Declarații nutriționale
| Valoare energetică | 140 kcal / 630 kJ |
| Proteine | 4 g |
| Carbohidrați | 18,5 g |
| Lipide | 6,7 g |
| Fibre | 0 g |
| Aroma | FĂRĂ AROMĂ |
| Ambalaj | 1 pungă = 500 ml |
Mod de utilizare
Comandă mostră
Bibliografie
1.Iacono G et al. Gastrointestinal symptoms in infancy: a population-based prospective study. Dig Liver Dis 2005
2. Vandenplas Y et al. Prevalence and Health Outcomes of Functional Gastrointestinal Symptoms in Infants From Birth to 12 Months of Age. J Pediatr Gastroenterol Nutr 2015
3. Havlicekova Z et al. Nutr J. 2016;15:28
4. Carnielli VP et al. Am J Clin Nutr. 1995;61:1037–1042
5. Kennedy K et al. The American Journal of Clinical Nutrition. 1999;70.5: 920–927
6. Billeaud C et al. Eur J Clin Nutr. 1990;44(8):577–583
7. Tolia V et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 1992;15(3):297–301
8. Knol J et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2005;40(1):36–42
9. Moro G et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2002; 34(3):291–295
10. Savino F et al. Eur J Clin Nutr. 2006;60:1304–1310
11. Schmelzle H et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2003;36(3):343–351
12. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2005;94:120–124
13. Veitl et al. Ernährungsmed. 2000;2:14–20
14. Savino F et al. Eur J Clin Nutr. 2006;60:1304–1310
15. Schmelzle H et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2003;36(3):343–351
16. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2005;94:120–124
17. Bongers et al. Nutr J. 2007;6:8
18. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2003;91:86–90
Arii de expertiză
Portofoliul Nutricia de soluții nutriționale bazate pe știință este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății prin alimente pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de acestea și în cele mai critice momente din viața lor, de la primele 1000 de zile și mai departe până la bătrânețe.