Înscrie-te în Club Nutricia

Nutricia Infatrini

Gama Infatrini este destinată alimentației pentru scopuri medicale speciale (FSMP) pentru managementul dietetic al sugarilor și copiilor mici cu creștere deficitară, care au necesități nutriționale crescute și/sau restricții de lichide și/sau malabsorbție/intoleranță alimentară.

Infatrini 125mL/200mL: Formula îmbunătățită, acum cu HMO* 2′-FL adăugat la mixul nostru unic de prebiotice scGOS/lcFOS 9:1, ce contribuie împreună la suportul imunitar.

Infatrini Peptisorb 200mL: Formulă semielementală cu proteine extensiv hidrolizate 100% din zer pentru o absorbție mai eficientă

Alimente complete nutritional, hipercalorice, gata de utilizare. Pentru sugari, de la nastere si copiii mici pana la varsta de 18 luni (sau 9 kg), cu deficit de crestere, necesitati energetice crescute si/sau restrictii ale aportului de lichide. Fara gluten. Ambalat intr-o atmosfera protectiva. Sterilizat UHT.

Produsul trebuie utilizat sub supraveghere medicală.

Beneficii

Ridică standardele de îngrijire pentru copiii cu deficit de creștere.

 

1. Creșterea normală a copiilor începe cu satisfacerea nevoilor lor nutriționale. Surse: Beer et al. Nutr Clin Practice 2015;30:609-624.

2. Hecht et at. Clin Nutr 2013:34:53-59

Studii clinice

Despre produs

Lista de ingrediente

Apa demineralizata, sirop de glucoza, maltodextrina, uleiuri vegetale (trigliceride cu lant mediu (ulei de palmier si/sau ulei de nuca de cocos), ulei de porumb, ulei de rapita, ulei de floarea soarelui), proteine hidrolizate din zer (din lapte de vaca), emulgator – esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ai acizilor grasi, fosfat hidrogenat dipotasic, ulei de peste, clorura de calciu, regulator de aciditate (acid citric), fosfat de calciu, hidroxid de potasiu, hidroxid de calciu, ulei cu continut crescut de acid arahidonic din Mortierella alpina, clorura de colina, L-ascorbat de sodiu, inozitol, fosfat hidrogenat de magneziu, L-histidina, taurina, L-tirozina, lactat feros, hidroxid de sodiu, DL-α-tocoferil acetat, sulfat de zinc, L-carnitina, Citidină 5′- monofosfat, L-arginina, D-pantotenat de calciu, Adenozină 5′- monofosfat, sarea de sodiu a Uridin 5′- monofosfat, sarea de sodiu a Inozină 5′- monofosfat, nicotinamida, gluconat de cupru, sarea de sodiu a Guanozină 5′- monofosfat, hidroclorura de tiamina, riboflavina, hidroclorura de piridoxina, acetat de retinil, iodura de potasiu, acid folic, sulfat de mangan, clorura de crom, fitomenadiona, D-biotina, selenit de sodiu, colecalciferol, cianocobalamina.

Valoare energetică100 kcal / 418 kJ
Proteine2,6 g
Carbohidrați10,2 g
Lipide5,3 g
Fibre0 g
AromăFără aromă
Ambalaj1 flacon = 200 ml

Cantitatea recomandată trebuie stabilită de catre medic și depinde de vârsta, greutatea și starea clinică a copilului. Agitati bine inainte de consum. Infatrini poate fi folosit la temperatura camerei sau incalzit. Intotdeauna verificati temperatura formulei inainte de administrare. Pentru alimentarea pe sonda, timpul maxim de alimentare este de 4 ore. Odata deschisa, inchideti sticla si pastrati-o la frigider, maxim 24 de ore. Dacă se consumă direct din ambalaj, resturile se aruncă. A se depozita la loc uscat si racoros.

Comunicări Marketing
Comunicare prin e-mail
Ne angajăm să protejăm și să respectăm confidențialitatea persoanelor și să ne luăm foarte în serios obligațiile care ne revin în temeiul legislației privind protecția datelor. Pentru a vă înregistra vă rugăm să citiți și să acceptați termenii și condițiile noastre și politica de confidențialitate.
Termeni şi condiții

Notă importantă: OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării alături de începerea diversificării la sfatul medicului. OMS recomandă ca femeile gravide și mamele să fie informate despre avantajele și superioritatea alăptării, hrănirea maternă și alăptare, efectele negative posibile asupra alăptării la introducerea hrănirii parţiale cu biberonul, dificultatea de a se reveni asupra deciziei de a nu mai alăpta, utilizarea corespunzătoare a preparatelor pentru sugari, implicaţiile sociale și financiare ale utilizării lor, riscurile legate de sănătate ale utilizării necorespunzătoare a preparatelor pentru sugari.

1. Iacono G et al. Gastrointestinal symptoms in infancy: a population-based prospective study. Dig Liver Dis 2005
2. Vandenplas Y et al. Prevalence and Health Outcomes of Functional Gastrointestinal Symptoms in Infants From Birth to 12 Months of Age. J Pediatr Gastroenterol Nutr 2015
3. Havlicekova Z et al. Nutr J. 2016;15:28
4. Carnielli VP et al. Am J Clin Nutr. 1995;61:1037–1042
5. Kennedy K et al. The American Journal of Clinical Nutrition. 1999;70.5: 920–927
6. Billeaud C et al. Eur J Clin Nutr. 1990;44(8):577–583
7. Tolia V et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 1992;15(3):297–301
8. Knol J et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2005;40(1):36–42
9. Moro G et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2002; 34(3):291–295
10. Savino F et al. Eur J Clin Nutr. 2006;60:1304–1310
11. Schmelzle H et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2003;36(3):343–351
12. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2005;94:120–124
13. Veitl et al. Ernährungsmed. 2000;2:14–20
14. Savino F et al. Eur J Clin Nutr. 2006;60:1304–1310
15. Schmelzle H et al. J Pediatr Gastroenterol Nutr. 2003;36(3):343–351
16. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2005;94:120–124
17. Bongers et al. Nutr J. 2007;6:8
18. Savino et al. Acta Paediatr Suppl. 2003;91:86–90

Arii de expertiză

Portofoliul Nutricia de soluții nutriționale bazate pe știință este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății prin alimente pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de acestea și în cele mai critice momente din viața lor, de la primele 1000 de zile și mai departe până la bătrânețe.