Aptamil® PEPTI SYNEO


Eficiență dovedită în alergia la proteinele din laptele de vacă (APLV)Singura formulă cu proteine extensiv hidrolizate și combinația patentată de simbiotice SYNEO (scGOS/lcFOS 9:1 + Bifidobacterium breve M-16V).

Aptamil® Pepti SYNEO este un aliment dedicat destinat unui scop medical special, conceput pentru sugarii cu alergie la proteinele din laptele de vacă diagnosticată.

Acest produs trebuie utilizat sub supraveghere medicală

Beneficii


Mai mult decât ameliorarea simptomelor, echilibrarea microbiotei intestinale


Este sigur și bine tolerat


Îndeplinește criteriile APP de hipoalergenicitate


pentru formulele cu proteine extensiv hidrolizate, fiind tolerată de 97% dintre sugarii cu APLV1


Modulează microbiota intestinală


aducând-o mai aproape de cea a sugarilor sănătoși alăptaţi2


Ameliorează semnificativ simptomele


dermatită atopică și constipaţie2

Alte informații științifice


• Noi dovezi subliniază legătura dintre disbioza intestinală și apariţia alergiilor la sugari4-6

• Noul Aptamil® Pepti SYNEO: Singura formulă cu proteine extensiv hidrolizate și simbiotice. O altă etapă în managementul alergiilor

• Noul Aptamil® Pepti SYNEO : Abordarea disbiozei are efect asupra simptomelor clinice la sugarii cu APLV


află mai multe

Despre produs

Produs hipoalergic

Singura formulă cu proteine extensiv hidrolizate și combinația patentată de simbiotice SYNEO

Cutie metalică 400 g


Aptamil® PEPTI SYNEO 1
De la naștere, 0-6 luni


Aptamil® PEPTI SYNEO 2
De la 6 luni

Lista de
ingrediente


află mai multe

Declarații nutriționale


află mai multe

Mod de
preparare


află mai multe
Aptamil® Pepti SYNEO 1 de la naștere

Hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), maltodextrină, uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, ulei din Mortierella alpina, clorură de colină, citrat de potasiu, clorură de sodiu, clorură de magneziu, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, magneziu hidrogen fosfat, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat de zinc, L-carnitină, sulfat feros, DL-alfa tocoferil acetat, uridină 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, inozină 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozină 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, sulfat de mangan, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină

Aptamil® Pepti SYNEO 2 de la 6 luni

Maltodextrină, hidrolizat proteic din zer (din lapte de vacă), uleiuri vegetale (ulei de palmier, ulei de cocos, ulei de rapiță, ulei de floarea-soarelui bogat în acid oleic, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vacă), fosfat de calciu, emulgatori (esteri ai acidului citric cu mono- și digliceride ale acizilor grași), fructooligozaharide, ulei de pește, clorură de potasiu, magneziu hidrogen fosfat, ulei din Mortierella alpina, clorură de sodiu, clorură de colină, L-tirozină, acid L-ascorbic, inozitol, taurină, L-ascorbat de sodiu, Bifidobacterium breve M-16V, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnitină, citrat de sodiu, DL-alfa tocoferil acetat, uridină 5'-monofosfat de sodiu, 5'-monofosfat citidină, D-pantotenat de calciu, 5'-monofosfat adenozină, inozină 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamidă, guanozină 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, DL-alfa tocoferol, retinil palmitat, riboflavină, hidroclorură de tiamină, hidroclorură de piridoxină, iodură de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, retinil acetat, selenit de sodiu, fitomenadionă, D-biotină, colecalciferol, cianocobalamină

Aptamil® Pepti SYNEO 1 de la naștere


Aptamil® Pepti SYNEO 2 de la 6 luni


Aptamil® Pepti SYNEO 1 de la naștere

Cantitățile și numărul de mese indicate în tabelul de dozare sunt orientative. Aportul zilnic recomandat este stabilit de medic în funcție de vârsta, greutatea și starea clinică a bebelușului. Diluţia standard: 3 măsuri rase + 90 ml apă (40°C) = 100 ml lapte preparat

Aptamil® Pepti SYNEO 2 de la 6 luni

Cantitățile și numărul de mese indicate în tabelul de dozare sunt orientative. Aportul zilnic recomandat este stabilit de medic în funcție de vârsta, greutatea și starea clinică a bebelușului. Diluţia standard: 3 măsuri rase + 90 ml apă (40°C) = 100 ml lapte preparat

Informații importante:
Produs instant. Întotdeauna prepară formula chiar înainte de masă și hrănește sugarul în maxim 2 ore de la preparare. Produsul preparat și nefolosit va fi aruncat. Nu fierbe formula și nu folosi cuptorul cu microunde pentru a prepara sau încălzi formula. Încălzirea poate limita proprietățile Bifidobacterium breve M-16V. Nu refolosi apa fiartă și răcită. Nu adăuga niciun alt ingredient în formula preparată. Întotdeauna respectă cu strictețe atât dozarea, cât și modul de preparare a hranei recomandate. O preparare greșită poate afecta sănătatea sugarului. Ai grijă de igiena bucală a sugarului, mai ales înainte de culcare.

Aviz important:
Produs sub formă de pulbere, cu proteine extensiv hidrolizate pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele laptelui de vacă, utilizat sub supraveghere medicală; cu administrare orală/enterală; de la 6 luni. Formulă incompletă nutrițional, hipoalergenică, neadecvată utilizării ca unică sursă de alimentație.

Aviz important:
Produs sub formă de pulbere, pentru regimul dietetic al alergiei la proteinele laptelui de vacă, utilizat sub supraveghere medicală; cu administrare orală/enterală, de la naștere.
Formulă completă nutrițional, hipoalergenică, proprie utilizării ca unică sursă de alimentație la sugarii până la 6 luni. Cu proteine extensiv hidrolizate și cu conținut redus de lactoză.

Foarte important: Aptamil Pepti Syneo 1 se utilizează numai la indicația medicului și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.1. Giampietro PG, et al. Pediatr Allergy Immunol, 2001;12:83-6.
2. van der AA LB, et al. Clin Exp Allergy, 2010;40:795-804,
3. van der Aa LB, et al. Allergy, 2011;66(2):170-7;
4. Wopereis H, et al. Pediatr Allergy Immunol, 2014;25:428-38.;
5. West CE, et al. J Allergy Clin Immunol, 2015;135:3-13.; 6. Azad M, et al. Clin Exp Allergy, 2015;45:632–43.

Notă importantă:
OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării alături de începerea diversificării la sfatul medicului. OMS recomandă ca femeile gravide şi mamele să fie informate despre avantajele şi superioritatea alăptării, hrănirea maternă şi alăptare, efectele negative posibile asupra alăptării la introducerea hrănirii parţiale cu biberonul, dificultatea de a se reveni asupra deciziei de a nu mai alăpta, utilizarea corespunzătoare a preparatelor pentru sugari, implicaţiile sociale şi financiare ale utilizării lor, riscurile legate de sănătate ale utilizării necorespunzătoare a preparatelor pentru sugari.

Arii de expertiză


Portofoliul Nutricia de soluții nutriționale bazate pe știință este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății prin alimente pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de acestea și în cele mai critice momente din viața lor, de la primele 1000 de zile și mai departe până la bătrânețe.


află mai multe

Alte produse

Intră în Clubul Nutricia

EȘTI CADRU MEDICAL?

Acest website conține informații care se adresează numai cadrelor medicale.


SUNT NU SUNT