Nutricia Neocate®


Asigură ameliorarea rapidă și eficientă a simptomelor alergiei la proteinele din laptele de vacă (APLV) și a altor simptome gastrointestinaleSingura formulă pe bază de aminoacizi (AAF) cu peste 25 de ani de dovezi în afecțiuni multiple

Nutricia Neocate® este un aliment destinat unui scop medical special, conceput pentru sugarii cu alergii severe și intoleranțe alimentare multiple

Acest produs trebuie utilizat sub supraveghere medicală

Beneficii


Formulă pe bază de aminoacizi pentru sugarii cu intoleranță la formule cu proteine extensiv hidrolizate (eHF) sau de primă intenție în cazuri severe de alergii


Asigură ameliorarea rapidă și eficientă a simptomelor APLV


și a altor simptome gastrointestinale, în 3-14 zile, indiferent de complexitatea acestora


Întrerupe ciclul pierderii de nutrienți


și susține recuperarea creșterii


Formulă indicată pentru utilizarea timpurie


în cazurile în care:
- există simptome complexe de APLV
- simptomele sunt nerezolvate cu formula cu proteine extensiv hidrolizate
- sunt prezente simptome gastrointestinale

Alte informații științifice


• Nutricia Neocate® este o formulă pe bază de aminoacizi 100% și nu conține peptide reziduale derivate din lapte de vacă

• Nutricia Neocate® previne afectarea creșterii și determină o creștere optimă datorită valorii mai crescute a echivalentului proteic1,2

• Nu toate formulele pe bază de aminoacizi sunt la fel. Dovezile care susțin beneficiile clinice ale unei formule nu pot fi transferate altor formule


află mai multe

Despre produs

Formulă pe bază de aminoacizi 100%

Fără peptide reziduale derivate din lapte de vacă1,2

Pentru regimul dietetic al APLV și al altor simptome gastrointestinale

Cutie metalică 400 g


Nutricia Neocate® LCP 0-12 luni


Nutricia Neocate® Junior

1 an+


Nutricia Neocate® Junior, cu aromă de vanilie

1 an+

Lista de
ingrediente


află mai multe

Declarații nutriționale


află mai multe

Mod de
preparare


află mai multe
Nutricia Neocate® LCP 0-12 luni

Sirop deshidratat de glucoză, uleiuri vegetale rafinate (ulei din floarea soarelui cu conținut oleic crescut, ulei din nucă de cocos, ulei din seminte de rapiță, ulei din floarea soarelui), L-Arginina-L-Aspartat, L-Leucina, acetat de L-Lizina, L-Glutamina, L-Prolina, Emulgator - esteri ai acidului lactic cu mono- si digliceride (E472c), L-Valina, Glicina, L-Izoleucina, Fosfat Hidrogenat Dipotasic, L-Treonina, L-Fenilalanina, L-Tirozina, L-Serina, L-Histidina, L-Alanina, Calciu Fosfat Dibazic, Citrat Tipotasic, Clorură de Sodiu, Carbonat de calciu, Bitartrat de Colina, L-Cistina, Calciu Glicerofosfat, L-Triptofan, Citrat de calciu, Clorura de Magneziu, ulei din Crypthecodinium Cohnii, L-Methionina, Calciu Fosfat Tribazic, ulei cu continut crescut de acid arahidonic din Mortierella alpina, L-Aspartat de magneziu, Inozitol, Acid L-Ascorbic, Antioxidanți (Lecitină din floarea soarelui, Ascorbil Palmitat), Taurină, Sulfat Feros, Sulfat de Zinc, L-Carnitina, DL α-Tocoferil Acetat, Uridin 5′- monofosfat şi sarea sa de sodiu, Citidină 5′- monofosfat, Nicotinamida, D-pantotenat de calciu, Inozină 5′-monofosfat şi sarea sa de sodiu, Adenozină 5′- monofosfat, Guanozină 5′- monofosfat şi sarea sa de sodiu, Sulfat de Cupru, Mononitart de Tiamină, Riboflavină, Hidroclorură de Piridoxină, Acetat de retinil, Iodura de Potasiu, Sulfat de Mangan, Acid Folic, Fitomenadionă, Selenit de Sodiu, Clorură de Crom, Molibdat de Sodiu, DBiotină, Colecalciferol, Cianocobalamină.

Nutricia Neocate® Junior 1 an+

Sirop deshidratat de glucoză, uleiuri vegetale rafinate (trigliceride cu lant mediu - MCT (ulei din sâmburi de palmier și/sau ulei din nucă de cocos), ulei din floarea soarelui cu conținut oleic crescut, ulei din rapiță, ulei din floarea soarelui), L-Serina, L-Glutamina, Maltodextrina, Glicina, L-Alanina, Citrat Tipotasic, L-Leucina, acetat de L-Lizina, L-Treonina, L-Tirosina, Calciu Fosfat Dibazic, Carbonat de calciu, Emulgator - esteri ai acidului lactic cu mono- si digliceride (E472c), L-Valina, L-Izoleucina, L-Prolina, Fosfat Disodic, Fosfat Dipotasic, Clorură de Sodiu, L-Cistina, L-Histidina, L-Fenilalanina, Clorura de Calciu, Clorura de Magneziu, L-Methionina, L-Arginina, Bitartrat de Colina, L-Triptofan, Citrat Tricalcic, Acid L-Ascorbic, Antioxidanți (Lecitină din floarea soarelui, Ascorbil Palmitat), Taurină, M-inositol, Sulfat Feros, L-Carnitina, Sulfat de Zinc, DL α-Tocoferil Acetat, Nicotinamida, D-pantothenat de Calciu, Sulfat de Cupru, Riboflavină, Sulfat de Mangan, Hidroclorură de Piridoxină, Hidroclorură de Tiamină, Vitamin A Acetat, Iodura de Potasiu, Acid Folic, Molibdat de Sodiu, Selenit de Sodiu, Clorură de Crom, Fitomenadionă, D-biotină, Colecalciferol, Cianocobalamină.

Nutricia Neocate® Junior, cu aromă de vanilie 1 an+

Sirop deshidratat de glucoză, uleiuri vegetale rafinate (trigliceride cu lant mediu - MCT (ulei din sâmburi de palmier și/sau ulei din nucă de cocos), ulei din floarea soarelui cu conținut oleic crescut, ulei din rapiță, ulei din floarea soarelui), L-Serina, L-Glutamina, Maltodextrina, Glicina, L-Alanina, Citrat Tripotasic, L-Leucina, acetat de L-Lizina, L-Treonina, L-Tirosina, Calciu Fosfat Dibazic, Emulgator – esteri ai acidului lactic cu mono- si digliceride (E472c), L-Valina, L-Izoleucina, L-Prolina, Clorură de Sodiu, Hidrogen Fosfat de sodiu, Carbonat de calciu, Fosfat dipotasic, L-Cistina, L-Histidina, L-Fenilalanina, Clorura de Magneziu, L-Methionina, L-Arginina, Bitartrat de Colina, L-Triptofan, Citrat Tricalcic, Acid L-Ascorbic, Clorura de Calciu, Aroma vanilie, Antioxidanti (Lecitina din floarea soarelui, Ascorbil palmitat), Taurina, Îndulcitor artificial (sucraloză), M-inositol, Sulfat Feros, L-Carnitina, Sulfat de Zinc, DL α-Tocoferil Acetat, Nicotinamida, D-Pantothenat de calciu, Sulfat de Cupru, Riboflavina, Sulfat de Mangan, Hidroclorură de Piridoxina, Hidroclorură de Tiamina, Vitamina A Acetat, Iodura de Potasiu, Acid folic, Molibdat de Sodiu, Selenit de Sodiu, Clorură de Crom, Fitomenadiona, D-biotina, Colecalciferol, Cianocobalamina.

Nutricia Neocate® LCP 0-12 luni


Nutricia Neocate® Junior 1 an+


Nutricia Neocate® Junior, cu aromă de vanilie 1 an+


Nutricia Neocate® LCP 0-12 luni

Cantitatea necesară și diluția trebuie stabilite de medic și depind de vârsta, greutatea și starea clinică a copilului. O măsură din cutie furnizează 4.5g pulbere si necesită 30 ml apă pentru a obține concentrația recomandată (13.5% w/v), de exemplu: 3 măsuri (13.5g pulbere) + 90ml apă = 100ml formulă; osmolalitate: 340mOsmol/kg


Informații importante:
Odată reconstituit, păstrați formula de lapte la frigider și consumați în 24 ore. Formula nu trebuie reîncalzită în timpul hrănirii copilului. Formula preparată din pulbere nu este sterilă. Formula pentru sugari trebuie preparată imediat înainte de a hrăni sugarul. A nu se folosi cuptorul cu microunde pentru a prepara formula sau pentru a o încălzi. Atenționare referitoare la sănătatea dinților: Igiena dentara buna este importanta la sugari si copii, de vreme ce contactul prelungit sau frecvent al băuturilor si alimentelor cu dinții creste riscul de apariție a cariilor dentare. Asigurați-vă că dinții sunt spălați după ultima masă de seară. Solicitați opinia unui stomatolog.

Aviz important:
Administrare enterală orală sau pe sondă. Trebuie utilizat sub supraveghere medicală. Adecvat ca sursă unică de nutriție sau ca suplimentare a dietei. Adecvat pentru sugari (vârsta 0-1 an). Nu se administrează parenteral.

Foarte important:
Nutricia Neocate® LCP se utilizează numai la indicația medicului și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Nutricia Neocate® Junior 1 an+

Cantitatea necesară și diluția trebuie stabilite de medic și depind de vârsta, greutatea și starea clinică a copilului. Administrare orală sau pe sondă. Concentrația recomandată a diluției este de 21.1% (1kcal/ml), pentru care adăugați 1 măsură cu pulbere la 30 ml apă și obțineți 35 ml formulă. O măsură are 7.3g pulbere.Informații importante:
Odată reconstituit, păstrați formula de lapte la frigider și consumați în 24 ore. Formula nu trebuie reîncalzită în timpul hrănirii copilului. Formula preparată din pulbere nu este sterilă. Formula pentru sugari trebuie preparată imediat înainte de a hrăni sugarul. A nu se folosi cuptorul cu microunde pentru a prepara formula sau pentru a o încălzi.

Aviz important:
Administrare enterală. Trebuie utilizat sub supraveghere medicală. Poate fi folosit ca sursă unică de nutriție sau ca suplimentare a dietei. Adecvat pentru copiii cu vârsta peste 1 an. Nu se administrează parenteral.

Foarte important:
Nutricia Neocate® Junior se utilizează numai la indicația medicului și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Nutricia Neocate® Junior, cu aromă de vanilie 1 an+

Cantitatea necesară și diluția trebuie stabilite de medic și depind de vârsta, greutatea și starea clinică a copilului. Administrare orală sau pe sondă. Concentrația recomandată a diluției este de 21.1% (1kcal/ml), pentru care adăugați 1 măsură cu pulbere la 30 ml apă și obțineți 35 ml formulă. O măsură are 7.3g pulbere.Informații importante:
Odată reconstituit, păstrați formula de lapte la frigider și consumați în 24 ore. Formula nu trebuie reîncălzită în timpul hrănirii copilului. Formula preparată din pulbere nu este sterilă. Formula pentru sugari trebuie preparată imediat înainte de a hrăni sugarul. A nu se folosi cuptorul cu microunde pentru a prepara formula sau pentru a o încălzi.

Aviz important:
Administrare enterală. Trebuie utilizat sub supraveghere medicală. Poate fi folosit ca sursă unică de nutriție sau ca suplimentare a dietei. Adecvat pentru copiii cu vârsta peste 1 an. Nu se administrează parenteral.

Foarte important:
Nutricia Neocate® Junior, cu aromă de vanilie se utilizează numai la indicația medicului și numai după instruirea mamei privind utilizarea produsului.1. Isolauri E et al. Efficacy and safety of hydrolysed cow milk and amino acid-derived formulas in infants with cow milk allergy. J Pediatr 1995; 127:550-557.;
2. Niggemann B et al. Prospective, controlled, multicenter study on the effect of an amino-acid based formula in infants with cow’s milk allergy/intolerance and atopic dermatitis. Pediatr Allergy Immunol 2001;12: 78-82.

Notă importantă:
OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării alături de începerea diversificării la sfatul medicului. OMS recomandă ca femeile gravide şi mamele să fie informate despre avantajele şi superioritatea alăptării, hrănirea maternă şi alăptare, efectele negative posibile asupra alăptării la introducerea hrănirii parţiale cu biberonul, dificultatea de a se reveni asupra deciziei de a nu mai alăpta, utilizarea corespunzătoare a preparatelor pentru sugari, implicaţiile sociale şi financiare ale utilizării lor, riscurile legate de sănătate ale utilizării necorespunzătoare a preparatelor pentru sugari.

Arii de expertiză


Portofoliul Nutricia de soluții nutriționale bazate pe știință este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății prin alimente pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de acestea și în cele mai critice momente din viața lor, de la primele 1000 de zile și mai departe până la bătrânețe.


află mai multe

Alte produse

Intră în Clubul Nutricia

EȘTI CADRU MEDICAL?

Acest website conține informații care se adresează numai cadrelor medicale.


SUNT NU SUNT