Nutridrink


Aliment complet nutrițional, tip milkshake, cu o compoziție echilibrată și conținut ridicat de energie și proteine, îmbogățit cu 28 vitamine, minerale și oligoelemente. Nutridrink este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale, pentru regimul dietetic al adulților și copiilor cu vârsta mai mare de 3 ani, cu malnutriție sau având risc de malnutriție.
Trebuie recomandat cu precauție copiilor cu vârsta între 3-6 ani.
Nu este recomandat pacienților cu galactozemie. Nu se administrează parenteral.

Nutridrink este îmbogățit cu colină și cu un amestec de 6 carotenoizi din surse naturale. O porție (200 ml) conține 12 g de proteine, 300 kcal și asigură 20% din doza recomandată zilnică de vitamine, minerale și oligoelemente. Nutridrink conține de circa două ori mai multă energie și proteine decât laptele integral. Nutridrink conține acizi grași esențiali omega-6 (2,8 g/porție) și omega-3 (0,6 g/porție).

Arome disponibile: vanilie, banane, ciocolată, căpșuni.

Beneficii


Valoare energetică ridicată


(1,5 kcal/ml), bogat în proteine (6 g / 100 ml), pentru regimul dietetic al malnutriției asociate bolilor.


Sursă unică
de nutriție


este îmbogățit cu carotenoizi, colină și cu 28 de vitamine, minerale și oligoelemente esențiale. O porție asigură 20% din necesarul zilnic de vitamine, minerale și oligoelemente (DZR%).


Dovedit în reducerea stresului oxidativ


conține un amestec de 6 carotenoizi prezenți în fructe și legume

Este un aliment destinat unor scopuri medicale speciale și se utilizează la sub supraveghere medicală.

Despre produs

Fără gluten. Fără fibre

Conținut scăzut de lactoză

Potrivit pentru dietă Halal,
Kosher și lactovegetariană

Sticlă de plastic, 200ml. Ambalat într-o atmosferă protectivă. Sterilizat UHT

Lista de ingrediente


află mai multe

Declarații nutriționale


află mai multe
apă, maltodextrină, proteine din lapte de vacă, zahăr, uleiuri vegetale (ulei de rapiță, ulei de floarea soarelui), cacao*, citrat de potasiu, emulgator: lecitină de soia, aromă* (vanilie, ciocolată sau căpșuni), clorură de magneziu, fosfat tricalcic, regulator de aciditate: acid citric, clorură de colină, carotenoizi din (conțin soia): β-caroten, luteină, oleorezină licopenică din tomate, hidroxid de calciu, L-ascorbat de sodiu, hidroxid de potasiu, lactat feros, sulfat de zinc, colorant* (curcumină pentru banane și vanilie, acid carminic pentru căpșuni), hidroxid de magneziu, nicotinamidă, acetat de retinil, gluconat de cupru, acetat de DL- α-tocoferil (vitamina E), selenit de sodiu, sulfat de mangan, D-pantetonat de calciu, clorură de crom, D-biotină, colecalciferol (vitamina D), tiamină clorhidrat (vitamina B1), acid pteroil-monoglutamic (acid folic), piridoxină clorhidrat (vitamina B6), cianocobalamină (vitamina B12), molibdat de sodiu, riboflavină (vitamina B2), iodură de potasiu, fluorură de sodiu, fitomenadionă (vitamina K).

Notă importantă: OMS recomandă alăptarea exclusivă până la 6 luni şi continuarea alăptării alături de începerea diversificării la sfatul medicului. OMS recomandă ca femeile gravide și mamele să fie informate despre avantajele și superioritatea alăptării, hrănirea maternă și alăptare, efectele negative posibile asupra alăptării la introducerea hrănirii parţiale cu biberonul, dificultatea de a se reveni asupra deciziei de a nu mai alăpta, utilizarea corespunzătoare a preparatelor pentru sugari, implicaţiile sociale și financiare ale utilizării lor, riscurile legate de sănătate ale utilizării necorespunzătoare a preparatelor pentru sugari.

Arii de expertiză


Portofoliul Nutricia de soluții nutriționale bazate pe știință este conceput pentru a avea un impact pozitiv asupra sănătății prin alimente pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de acestea și în cele mai critice momente din viața lor, de la primele 1000 de zile și mai departe până la bătrânețe.


află mai multe

Alte produse

Intră în Clubul Nutricia

EȘTI CADRU MEDICAL?

Acest website conține informații care se adresează numai cadrelor medicale.


SUNT NU SUNT